Vad är Botox?

  • Posted on
  • Posted in Others

Botox innehåller Botulinumtoxin och är framtaget för att få dina muskler att slappna av och för att skapa volym och ge ett lyft till hud som tappat sin elasticitet.Botox används främst till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men kan anpassas för behandling av exempelvis svettkörtlar på olika områden av kroppen.Behandlingen botox i pannan används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, få bortargrynkan eller vill få bort linjer i pannan.Deep Wrinkles Treatment Edmonton | Wrinkles Treatments That Work

Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder en del av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det påverkas när du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som du får linjer i pannan eller rynkig panna.Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.

Botox är även en behandling som kan förbättra hälsan och kroppens funktioner. Botox är hjälpande mot migrän och för att lugna överspända muskler.Botox i pannan ger effekt direkt imusklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.

Botox pris

Botox varierar i pris. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.

Du kan exempelvisbehandlabotox kråksparkar,botox ögonbryn eller botox gummy smile för att nämna ett par av områdena som vi kan behandla.

En detaljerad offert ges när du har din konsultation med din behandlare som du träffar innan botox injiceringen. Ni diskuterar vilket område du önskar görabotox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilkeninjicering av botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig Rynkbehanling göteborg.

Hur går det till vid en botox injektion?

Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Därefterhar du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att ta dig igenombehandlingen, pris och för att besvara möjliga frågor.Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort injiceringförut, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gedig all information om din behandling.

När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox effekt

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP